Política de privadesa

Titularitat

En compliment de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, s’informa als usuaris que la titularitat del domini www.rubioassessors.com pertany a:

Rubió Rivero Assessors, S.L.

C. Mossen Jacint Verdaguer 26, 2n 2a, 08241 Manresa

info@rubioassessors.com

CIF: B66870619

Registre Mercantil de Barcelona, volum 45634, foli 77, fulla 494117

Propietat intel·lectual i industrial

Tots els drets de Propietat intel·lectual i industrial, així com tota la informació continguda en el lloc web són propietat exclusiva de RUBIÓ ASSESSORS. El contingut del lloc web pot ser utilitzar pels Usuaris per al seu ús personal i privat.

En aquest sentit, queda expressament prohibit als usuaris la reproducció, transmissió, transformació, distribució, comunicació pública, reutilització, explotació o l’ús de qualsevol naturalesa, per qualsevol mitjà o procediment, de qualsevol d’ells, excepte en el casos que estigui legalment permès o sigui autoritzat per escrit per RUBIÓ ASSESSORS.

Galetes

Si deixeu un comentari en la pàgina web, podeu optar per desar el nom, l’adreça de correu electrònic i la pàgina web en les galetes. Això és per la vostra comoditat perquè no hagueu d’emplenar les dades de nou quan feu un altre comentari. Aquestes galetes duraran un any.

Si teniu un compte i inicieu sessió en aquesta pàgina web, es definirà una galeta temporal per determinar si el navegador accepta galetes. Aquesta galeta no conté dades personals i es descartarà quan tanqueu el navegador.

Quan inicieu sessió, també es configuraran diverses galetes per desar la informació d’inici de sessió i les opcions de visualització de la pantalla. Les galeres d’inici de sessió duren dos dies, i les galetes de les opcions de pantalla duren un any. Si seleccioneu “Recordeu-me”, l’inici de sessió persistirà durant dues setmanes. Si finalitzeu la sessió, les galetes d’inici de sessió seran suprimides.

Si editeu o publiqueu un article, una galeta addicional es desarà al navegador. Aquesta galeta no inclou dades personals i simplement indica l’identificador de l’entrada que acabeu d’editar. Expira després d’1 dia.

 

Política de privacitat

Les dades proporcionades pels usuaris seran tractades en un fitxer titularitat de Rubió Rivero Assessors, S.L. amb compliment del Reglament Europeu de Protecció de Dades (RGPD).

Els usuaris donen el seu consentiment exprés al tractament de les dades en el moment d’emplenar els formularis de contacte de la web o mitjançant l’enviament de correus electrònics a RUBIÓ ASSESSORS.

Es podran exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de les dades de caràcter personal fent arribar un escrit, adjuntant fotocopia del DNI, a la direcció C. Mossen Jacint Verdaguer 26, 2n 2a, 08241 Manresa (Barcelona) o a l’adreça electrònica info@rubioassessors.com .

Si deixeu un comentari, el comentari i les seves dades meta es retenen indefinidament. Això és per poder reconèixer i aprovar automàticament qualsevol comentari de seguiment en lloc de mantenir-los en la cua de moderació.