SERVEIS

ÀMBITS DE TREBALL:

 

EMPRESES

Som especialistes en tot el cicle comptable i fiscal de l’empresa. Participem activament en el tancament de l’exercici, preparant el tancament comptable amb consonància amb el Impost de Societats, buscant la millor eficiència en aquests aspectes.

Oferim serveis basats en les consultes fiscals sobre determinades operacions. La nostra formació en planificació fiscal internacional ens permet donar a les organitzacions un servei integral, que el que busca és poder trobar la formula adequada als nostres clients per optimitzar els recursos.

També oferim els nostres serveis als col·lectius d’autònoms i professionals. Facilitem la gestió de les obligacions fiscals que impliquen les seves activitats, i assessorem sobre com millorar la seva gestió econòmica des de tots els punts de vista.

Oferim un servei integral a les empreses i als professionals en el desenvolupament de la seva activitat. La nostra vocació és la d’acompanyar al client en el seu creixement i nosaltres en ocupem de tots els tràmits. El coneixement de la normativa i la formació contínua fa que poguem oferir als nostres clients un servei integral, que va més enllà de la mera gestió administrativa. La planificació fiscal i ecònomica és la nostra especialització tant per al món empresarial com per a les persones particulars.

 

PARTICULARS

L’assessorament als particulars també és un dels serveis que oferim. Aquests serveis passen des de la elaboració de la declaració de la renda fins a la planificació patrimonial. En aquest últim punt analitzem l’opció que ens ofereix la normativa en matèria fiscal per a poder fer una bona organització del patrimoni de les persones i així evitar ensurts en el moment de fer declaracions o en la transmissió de patrimoni als familiars, ja sigui per herència o donacions.