info@rubioassessors.com

Convocatòria KIT DIGITAL empreses 3 a 10 trebalaldors

El proper 2 de setembre s’obre la convocatòria del KIT DIGITAL per a les empreses, microempreses i autònoms que tinguin entre 3 i 10 treballadors. Aquesta nova convocatòria se suma a la oberta el passat mes de març per als negocis entre 10 i 50 treballadors.
Aquesta subvenció finança fins a 2.000 euros la creació de pagines web, la implantació del e-commerce, l’adopció de la facturació electrònica i el posicionament SEO i en xarxes socials. Hi ha de temps fins al 2 de setembre del 2023.

El KIT DIGITAL és una bona oportunitat per digitalitzar els nostres negocis sobretot de cara als propers canvis en el reglament de facturació que es preveu que entri en vigència al juliol de 2024 en que les factures emeses hauran de ser creades amb un software específic que les emeti amb un codi QR que permeti verificar la traçabilitat i a la vegada enviar de forma automàtica a Hisenda.

En quan a les empreses i autònoms entre cap i 2 treballadors en plantilla, s’espera que s’obri la convocatòria de cara a l’octubre.

Des de Rubió Assessors ens encarreguem de la gestió de les ajudes del KIT DIGITAL. Si vols saber més contacte amb nosaltres aquí.